30 november 2011

Hej hopp :) 
Har hänt lite sen senast
Var på Stockholm Horse show i lördags vilket var riktigt kul och häftigt, shoppade även en skjorta på rean^^ hade match i söndags och förlora tyvärr,
efter det så gick jag upp till Johanna för att fira henne :) Grattis till min kära stora syster som fyller hela 24 år idag! :D ♥
Sen har jag varit sjuk hela veckan, vilket är väldigt tråkigt och missar klassresan till stockholm i morrn också vilket är ännu mera tråkigt!
Men hoppas jag blir frisk till i helgen då det förhoppningvis kommer att bli rikgit roligt :)

tjugofjärde november

Hej hej :)
Konstigt hur fort allt går just nu, var ju inte alls länge sen det var höstlov och nu är det exakt en månad kvar till jul..?! helt sjukt enligt mig! ;)
Tiden går verkligen för fort och skulle på något sätt vilja stanna upp tiden bara för ett tag för att kunna slappna av och inte göra någonting, det skulle vara så skönt just nu :)
Men eftersom det är typ omöjligt så får väl tiden forstätta att rinna iväg...

Nu ska jag nog sätta mig och plugga lite för en gångs skull ;)

2011-11-15

Okej uppdatering här är kanske inte den bästa men har just nu inget intressant att berätta, just nu skola, träning och kompisar :P jag hoppas det blir lite roligare inlägg om ett tag ;)


tolfte november

Kul fredag igår, mycket pratandes om allt möjligt men riktigt kul :D

Idag har jag spelat match men slog i huvudet i golvet så spela inte så mycket ;) otur man ska ha och skada sig hela tiden...
Senare kommer markus hem till mej och vi kommer nog ha en riktigt mysigt kväll!

Ha en trevlig kväll :)


Tionde november

Hållit på med pa hela dagen och nu ska jag sätta mig och försöka förstå mig på hur man gör när man skriver en labb rapport, kommer ju inte gå så bra känner jag ;)

Imorrn är det äntligen fredag och jag slutar vid 13 :D då blir det trolitvis en fika på stan med jennifer och kvällen ska spenderas med hedda! :) en härlig fredag kommer det bli! :D


usch å fy å blä

Usch usch igår var ingen rolig dag, mamma fick med mig till centrum kliniken och där fick ja ta 2 hemska sprutor.. har skit ont i höger armen idag vilket suger!
Men får väl försöka tänka positivt för nu är ja ju skyddad mot lite sjukdommar men man tänker ju oftast på det negativa :P

Annars inget speciellt, skolan har börjat igen och får väl försöka lida igenom den här 1,5 månaden som är kvar till jullovet! ;)

Nu plugga lite till ett prov i morrn ska bli så kul...


6 november

Kvällen igår blev inte som jag planerat, först fick jag skjutsa linda fram och tillbaka till en halloween fest och sen fråga nellie om jag ville med ut me henne och hennes kompisar så åkte ner till stan :) blev att vi satt inne på platå och pratade men det var kul iallafall :)

En dag kvar sen börjar skolan igen... tråkigt men inte så mycket att göra åt, får hoppas det går fort fram nu så att jullovet snart börjar ;)

Scream 4

Helt okej kväll igår, kollade film och spela lite kort, alltså en mysig kväll :) och mycket skratt som vanligt när josse är med^^

Idag blir det att hjälpa till hemma i trädgården o så sen senare i eftermiddag ska jag ner till Vasa och sitta sek och ikväll blir det att slappa hemma i soffan skulle jag tro :)


för lite sömn och för mycket att göra

Tjejkväll i tisdags, blev inte mycket sömn och så skulle man upp och jobba på det, känner att det inte var så smart planerat ;) men hade det riktigt kul och mysigt o hoppas på flera såna här kvällar snart :) 

Har jobbat idag men i morrn är jag ledig, vilket ska bli väldigt skönt! Äntligen kunna sova ut lite^^

I morrn kväll så kommer lite folk hit och det kommer nog bli en riktigt rolig kväll :)

Nu slappa hela kvällen och trolitvis somna i soffan ;)

RSS 2.0